Less!

Är deppad o känner mej inte helt 100 så bloggen får tyvärr lida lite..


Quickie :)

Då är dagen D här! Ska ha modell i skolan igen. Denhär gången är det fri färg. Och min kära syster Becca ska vara min modell :) blir inget jätte stort jobb ska färga hennes utväxt (steget ljusare än va hon är) och påbörja vägen tillbaka till blond med slingor :)

Ska bli kul o få lite egentid me henne, det är inte så ofta det händer.

Nej nu ska jag klä mej o kleta på lite mascara så jag inte skrämmer folk!

Höres!


Elegant!

Jag älskar väldigt enkla frisyrer.
Och jag är gillar att "piffa" till en frisyr med flätor :)

Denhär frisyren är ett underbart exempel på det

Klicka för att förstora



Hittade även min framtida frisyr ♥


PMS?!

Fy fan va jag blir trött på mej själv! Går runt o är sur o irriterad hela tiden och nu har det alltså gått så långt att jag till och med tröttnat på mej själv! Jag hoppas bara att det är ett bad case of pms så att de inom en snaaaar framtid går över!

Och för att fortsätta här på gnällspåret, jag har SJUKT ont i munnen :( Har en visdomstand som är påväg ut (I hope!) och det gör nått djävulskt ont :'(

Jaja nu har jag gnällt av mej lite nu ska jag hälla i mej en kanna kaffe!

Höres!


Slappe!

Vilken slapp dag det har varit idag! Vaknade först vid 9 imorse men med tanke på att jag trillande in innanför dörren halv 6 imorse så va de bara att vända sej om o somna om igen. Pappa väckte mej lagom till reprisen av gladiatorerna (älskar det programmet!) med frukost på sängen (en klar fördel med att ha flyttat hem igen).

Efter en kalldusch mötte jag upp Tamara o gick o handlade lite onyttigheter sen har vi legat klistrade på hennes soffa sen dess.

Imorron har vi fritt projektarbete dvs jag behöver INTE åka till malmö. Rätt skönt, ska fixa färdigt min del av arbetet o hinna med lite övrigt plugg oxå.

Thats all for now peeps xoxo


SKÅL!


God morgon!

Mindre spännande att vakna halv 9 en lördag men men kanske hinner ta en powernap under dagen?

Igår i skolan hade jag en riktig skit dag! Allt gick fan fel! Men en galen tågresa o en god taco middag senare va jag på bra humör igen :) Grannen kom in och blev klippt o Tamara kom hit så det blev en riktigt trevlig fredakväl l :)

På schemat idag då? Klippa Tamaras pappa o dricka en kopp kaffe med honom, färga Tamaras utväxt, hinna med en powernap?, dusch o fix och sen blir det party för hela slanten! :D
Redbullvodka+ my girls+ high heels= UNDERBART

Ska försöka komma ihåg att slänga upp en bild lr två under dagen :)

xoxo


Sug!

Vid sånahär sugiga dagar är det tur jag har mina bebisar <3


Torsdag!

Gud villken dag! Den har varit lång och den har varit påfrestande! Men jag har fått mycket gjort och det är skönt!
Hade en herrklipp i salongen imorse, av nån anledning har jag kännt mej lite anti mot just herrklipp lr rättare sagt sax över kam. Dock har jag fått VG o VG+ på mina senaste herrklipp så det går frammåt! :)
Sen hade jag sling&damklipp på eftermiddagen o de gick oxå skit bra :)

Imorgon e det fredag! Kan man annat än jubla? Det blir en sväng i skolan, ska arbeta av några moment till så man inte kommer back.. Ska övertala Madde att låta mej klippa henne så jag kan checka gradering av listan :P
Sen blir det taco mys hemma med mamma o pappa på kvällen :)

Nää nu ska jag återgå till att kolla på Revenge. Jag älskar den serien alltså! Sen är det The River efter :)

xoxo


Snabbis!

Får slänga in ett snabbt inlägg här oxå idag ju!

Har haft en sjukt bra dag i skolan. En MVG färg/sling o en MVG klipp :) Needless to say jag e nöjd!

Gav mej på dom j*vla fönvågorna idag oxå. Tur man har underbara lärare som har en ängelstålamod då jag står o fattar nada! Till sist fick jag till två stycken iaf!

Väl hemma igen möttes jag upp av underbara Tamara som hade köpt chocklad som vi tryckte i oss sen fick hon ett ryck o städade min garderob haha. Så nu hittar jag mina kläder igen!

Nää nu ska denna kvinna sova!

xoxo

Jaha de va lite snabbt


Hårfärg!!!!

Idag provade jag den medt fantastiska produkt någonsinn!!!! Grazette of sweden's hårmask med färg. Helt underbar! Mitt hår har sedan blekningen inte riktigt tagit åt sej av färgen sen jag blev brunett. Den har varit lite transparent o "dassig". Men nu jävlar nu är där glans och till och med topparna har fått fin färg!

Det är som sagt bara en inpackning med färgpigment o håller i ca 5 tvättar men den är dryg o super bra! På vår salong kostar den typ 170kr (inte helt säker dock) men tror priset ligger där omkring.

Imorgon är det jag som ska köpa hem en i färgen Mahogney. Finns i 8 olika nyanser tror jag de va. Så till er som vill ha lite glans o "fylla" på med lite färg är denna SUPER!


Helg!

Shit då va det redan söndag.. Va hände? Jag har iaf haft en vääääääldigt lugn helg då jag i min naiva tro trodde att min envisa förkyldning skulle ge med sej men icke!

Fredag va jag som jag skrivit innan en sväng hos Mika o hennes man o klippte dom efter skolan sen va de rakt hem på soffan med en påse riesen o bara chilla.

Lördag klippte jag för glatta livet Maria, Urban, Sebbe o pappa blev snygga i håret :) På kvällen blev det takeout o massa 90-tals filmer med Tamara.

Och idag bjöds det på nybakade scones till frulle sen har jag varit o shoppat :)
Skulle igentligen bara köpa ett jätte fint halsband på gina men det blev oxå 2 tröjor, 1 transparent skjorta, 2 linnen o 1 par leggings. Sen fick jag lite kammar o en trimmer av mamma o pappa <3

Nu blir de soffmys med mina bebisar!

xoxo


Snabbis

Ville bara slänga in ett snabbt inlägg. Precis kommit hem, va och klippte Mika o hennes trevliga pojkvän Alex direkt efter skolan :)

Nu ska jag bädda ner mej i soffan med mina riesens o titta film!

Bild på nya hårfärgen får vänta till imorgon!


Då va de dax igen!

Då har jag färgat håret (igen) la i en 4V alltså violett :) håret är fortfarande blött så de ska bli spännande o se hur de ser ut sen :)


Sjuk..fortfarande..

Håller på att bli tokig på detta eviga snorande! Jag vill kunna andas igen!
Vaknade imorse o fick inte nån luft alls, ögonen bara rinner och så en sprängande
huvudvärk ovan på de! Lyckliga lyckliga jag!

Tur att det är fotboll på tv så jag kan roa mej. Och klockan 9 är det dax för ett nytt
avsnitt av Revenge! Fy så bra den serien är! Sjukt smart och genomtänkt I love it!

Aja thats all for now peeps vill inte tråka ut er med mitt gnäll..

xoxo

Klipp klipp!

Min nya frisyr som jag älskar!






Ooops!

Tyvärr blir det en liten försening på före & efter bilderna de gick inte att lägga upp dom via mobilbloggen..

Annars idag har jag varit med systrarna o shoppat skor (jag va dock bara smakråd) och nu är jag bänkad framför tvn. Barca spelar champions league 16delsfinal.

Heja heja!!

Xoxo


Kreativ färg!

Då är jag o mammi påväg hem efter en lyckad färgning i skolan :) före och efter bilder kommer sen!


New hair colour again ;)


Projektarbete & modell

Då va man hemkommen från malmö. Fick fixat lite på vårt arbete. Ett arbete där vi ska öppna en egen salong :) himla kul men 1000 saker att tänka på bara!

Imorgon ska vi ha kreativ färg modell. Min kära mamma ska ställa upp som modell för mej så nu sitter jag o funderar på vilka färger, vilken teknik o vilket recept jag ska använda mej av.. Spännande spännande :)

Xoxo


Mys!

Finns inget bättre än att ligga kvar i sängen o dra sej ;)


Snowangel


Sunday bloody sunday

Vaknade imorse o fann vadå? Jo snö snö snö! Min normala reaktion hade varit "ahhh näääääää" men istället va de "Wohoooo snöööö puuuulka :D" hmm märks att jag legat inne en vecka o varit sjuk :/

Jagade iaf med mej bakfulla Tamara ut på en promenix. Gick hem till sis o drack kaffe innan vi begav oss ut i snön igen o gjorde snöänglar haha :D

Sen plockade vi upp Jessica o gav oss hem till Tamara där de blev pizza o film :)


Imorron bär det av till Lund för att möta upp girlsen för att jobba på vårt projektarbete :)

Xoxo


A big WANT to have!

Skulle kunna offra min högra hand för dessa snyggingarna från Jeffery Campbell






Nelly.com har en betydligt billigare kopia som inte e fy skam heller


RSS 2.0